Leuke vakantielanden

Roan Luxury Camping Holidays | 09-10-2024 | Inspiratie

Leuke vakantielanden

Ben je van plan om in 2025 heerlijk op vakantie te gaan, maar weet je nog niet naar welk land? Wij hebben de leukste vakantielanden van Europa voor je op een rijtje gezet! Van zonnige stranden tot avontuurlijke bestemmingen: deze vakantielanden bieden alles voor een onvergetelijke vakantie. Laat je inspireren en ontdek waar jij naar toe wilt aankomende vakantie met het gezin!

Frankrijk

Frankrijk hoort zeker thuis in het lijstje van leuke vakantielanden. Met een prachtige cultuur, indrukwekkende geschiedenis en veelzijdige landschappen biedt het voor ieder wat wils. De romantische stad Parijs, met haar prachtige Eifeltoren, trekt ieder jaar veel bezoekers. Maar ook andere steden zijn prachtig en zeker het bezoeken waard, zoals Nice, Lyon en Rennes. Neem een kijkje bij één van onze campings verspreid door heel Frankrijk.

Naast prachtige steden heeft Frankrijk ook adembenemende natuur, zoals de spectaculaire kust van Bretagne, de wijngaarden in Bordeaux of Bourgondië en de glooiende landschappen in de Provence! Frankrijk heeft voor iedereen wel iets te bieden en is een land met een enorme veelzijdigheid! Voor een onvergetelijke vakantiebestemming binnen Europa is Frankrijk een mix van cultuur, natuur en avontuur!

Italië

Zegt iemand Italië dan denk je toch gelijk aan heerlijk eten, indrukwekkende natuur en een land met een ontzettend rijke geschiedenis! Italië is een hartstikke leuke bestemming voor een gezinsvakantie en hoort absoluut thuis in het lijstje van leuke vakantielanden. Of je nu Rome, Florence of Venetië wilt bezoeken of liever Pittoreske steden in Toscane wil verkennen, je vindt het allemaal.

Naast cultuur staat Italië bekend om haar keuken. Denk aan de heerlijke pizza’s, indrukwekkende pasta’s en heerlijke wijnen. Voor natuurliefhebbers is Italië ook een perfecte bestemming. Van het prachtige Gardameer, de adembenemend Amalfikust en heuvelachtige landschappen in Toscane! Italië is een leuk vakantieland en zeker het bezoeken waard. Neem een kijkje bij de campings in Italië en ontdek deze regio’s voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in een van de leukste vakantielanden van Europa!

Kroatië

Kroatië staat bekend om prachtige Oost-Europese bossen, schitterende watervallen en mooie bergen. Maar niet alleen de natuur; ook de mediterrane cultuur en de indrukwekkende geschiedenis maken het land bijzonder. Je kunt dit allemaal herontdekken in pittoreske steden zoals Porec en Rovinj. Of neem een kijkje in de stad Pula, bekend om zijn oude Romeinse Amfitheater.

Kroatië is een perfecte bestemming voor gezinnen en biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. Van de betoverende natuur en smakelijke lokale gerechten tot de culturele erfgoed, dit vakantieland heeft voor iedereen iets te bieden. Verken onze verschillende campings in Kroatië en ontdek het beste wat Kroatië te bieden heeft.

Spanje

Spanje is een van de leukste vakantielanden die perfect is voor gezinnen. Dit veelzijdige vakantieland biedt schitterende stranden langs de mediterrane kust, prachtige bergketens en mooie olijfvelden. Ontdek onze campings in Spanje, geniet van de indrukwekkende steden zoals Madrid en Barcelona, de rijke cultuur en de heerlijke lokale gerechten.

Of je nu zin hebt in een ontspannen strandvakantie, een actieve wandelvakantie of een culturele stedentrip. In Spanje vind je het allemaal!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: